Conferinţa Naţională de Psihoterapie Pozitivă

Cluj-Napoca, 13 - 14 noiembrie 2023

„Take care about YOUth”

Conferința Națională de Psihoterapie Pozitivă

Ediția a V-a, Cluj-Napoca
13 - 14 noiembrie 2023

Asociația de Psihoterapie Pozitivă din România vă invită la cea de-a cincea ediție a Conferinței Naționale de Psihoterapie Pozitivă – „Take care about YOUth”. Evenimentul va avea loc în perioada 13 - 14 noiembrie 2023 la Cluj-Napoca, în cadrul West City Hotel.

Vârsta de 25 de ani încheie formarea personalității și o perioadă de dezvoltare importantă în viața fiecăruia. Abordarea de la vârste mici a sănătății și echilibrului mental și emoțional poate duce la o societate mai sănătoasă și mai echilibrata în viitor. Menținerea sănătății mentale, prevenția bolilor psihice și intervențiile în caz de boală la copii, adolescenți și tineri sunt trei dintre temele importante ale conferinței naționale din acest an.

Deși este o specialitate aparte, psihoterapia copilului, adolescentului și tânărului este o ramură importantă a profesiei noastre. Anul acesta îi acordăm importanța meritată, invitând vorbitori din țară și străinătate, specializați în acest domeniu.

PROGRAM

cnppt-13.11.2023-final
cnppt-14.11.2023-final

Informații organizatorice

  • Conferința va avea loc în cadrul West City Hotel, iar workshopurile se vor derula în paralel în săli cu capacități diferite. Pentru a asigura eficiența în comunicare și interactivitatea în cadrul workshopurilor și prezentărilor, vom limita înscrierile la 80 de participanți.
  • Intervențiile susținute de trainerii internaționali se vor desfășura în limba engleză (fără traducere).
  • Vă rugăm să verificați emailurile primite de la organizatori inclusiv în Spam (mai ales în cazul adreselor de yahoo).
  • În cadrul formularului de înscriere aveți posibilitatea de a opta pentru prânz (normal sau vegetarian) contra cost (79 lei/zi) - costul pânzului se va cumula cu taxa de participare aferentă, iar plata se va efectua online, în momentul finalizării înscrierii.
  • Tot în procesul de înscriere, aveți posibilitatea de a rezerva cazare la un preț preferențial la West City Hotel. Achitarea costurilor de cazare se va face individual de către fiecare participant, la fața locului.
  • Înscrierile la workshop-uri se vor realiza în ordinea primirii formularului de înscriere (considerat finalizat doar odată cu efectuarea plății aferente).
  • Termen limită pentru înscrieri: 2 noiembrie 2023
  • Vom oferi credite din partea Colegiului Psihologilor, numărul acestora va fi anunțat ulterior.

Pentru acest eveniment, perioada de înscrieri s-a încheiat.
Vă mulțumim pentru interes și pentru înțelegere!

Conferința Națională de Psihoterapie Pozitivă

Ediția a V-a, Cluj-Napoca
13 - 14 noiembrie 2023

Imagine: Mara POP