Conferinţa Naţională de Psihoterapie Pozitivă

ONLINE, 20 – 22 noiembrie 2020

„Când corpul vorbește – abordări psihoterapeutice în tulburările psihosomatice”

Conferința Națională de Psihoterapie Pozitivă

Ediția a II-a, ONLINE
20 – 22 noiembrie 2020

Asociația de Psihoterapie Pozitivă din România și Centrul Positum 4 Mureș vă invită la Conferința Națională de Psihoterapie Pozitivă - ediția a II-a - „Când corpul vorbește – abordări psihoterapeutice în tulburările psihosomatice”, ce va avea loc online, în perioada 20 – 22 noiembrie 2020.

Anul 2020 a adus cu el, pe lângă multe alte provocări, și nevoia de a ne adapta la munca cu pacienții în online și la procese de învățare online. Adaptarea, creativitatea, răbdarea sunt doar câteva dintre resursele stimulate în această perioadă. Poate că mai mult ca oricând am avut timp să stăm cu noi înșine, să ne ascultăm corpul și poate să auzim lucruri pe care nu le-am auzit până acum: ce ne spune corpul când nu mai poate sau când e prea mult pentru el.

În acest context, conferința din luna noiembrie 2020 își propune să abordeze teorii, modele și instrumente care să ne fie de folos în înțelegerea corpului și a mesajelor transmise de el sub formă de simptome (fie ele clinice sau subclinice).

În cadrul unor serii de prezentări și workshopuri susținute de colegi aflați în formare, psihoterapeuți pozitiviști și traineri, vă invităm să vă acordați câteva ore pentru o mai bună înțelegere a corpului – pentru voi și pentru cei pe care îi ghidați în procesele psihoterapeutice.

CALL FOR PAPERS

INVITAȚIE DE PARTICIPARE

Dacă doriți să susțineți o prezentare sau să derulați un workshop în cadrul Conferinței Naționale de Psihoterapie Pozitivă 2020, vă rugăm să completați formularul de aplicare până cel târziu pe 30 septembrie 2020.

FORMULAR DE APLICARE

Call for Papers

Conferința Națională de Psihoterapie Pozitivă

Ediția a II-a, ONLINE
20 – 22 noiembrie 2020

Informații organizatorice:
  • Data limită de trimitere a prezentărilor este 30 septembrie 2020.
  • Cei care aplică la apelul de participare vor primi răspuns până cel târziu în data de 4 octombrie 2020.
  • Membrii comisiei de selecție sunt: Liana DON, Smaranda STAN și Gabriela HUM.
CAPTCHA image

Asta ne ajută să prevenim spamul.